Efterårstræningslejr
Tidspunkt
18.10.2021 kl. 00.00 - 22.10.2021 kl. 24.00
Sted
Maribo Hallerne
Mødested
Rådmandshaven kl. 12.30
Beskrivelse

Invitation til træningslejr uge 42 2021

 

 

Så er det tid til tilmelding til årets store efterårstræningslejr for alle fem konkurrencehold i Næstved Svømmeklub. Vi skal i år til Maribo Hallerne, hvor vi skal både bo, svømme og hygge os sammen.

 

Overnatning

Overnatning foregår på idrætscenteret som ligger samlet med svømmehal og træningsfaciliteter. Vi overnatter samlet i sportshallerne på egne medbragte luftmadrasser og med egne dyner/soveposer.

Adressen er:

Maribo Hallerne

Ved Stadion 4, 4930 Maribo

 

Forplejning

Svømmerne spiser alle tre hovedmåltider på centeret. Holdlederne forestår mellemmåltider i forbindelse med træningen efter behov.

 

Transport

Transporten derned foregår med bus fra Viking Bus. Afgang fra Rådmandshaven lørdag den 16. okt. kl. 13.00. Vi mødes kl. 12.30 og pakker bussen.

Hjemrejse står forældrene selv for, og vi opfordrer til samkørsel. Svømmerne skal afhentes ved Maribo Hallerne fredag den 22. okt. kl. 14.30. Er der nogen, der har problemer med at nå det, så sig til, så finder vi en løsning.

 

Pris og tilmelding

Pris: 2.500 kr. Tilmelding foregår via Klubmodul. S.U. senest søndag 19.09.21.

HUSK! Der er chokolade til de første 10 tilmeldte ?

 

Holdledere

Der skal bruges et antal holdledere på turen. Hvis man er interesseret i at deltage som holdleder, så kontakt venligst Mads eller Casper på madswang@naestvedssvoemmeklub.dk eller wichmann@naestvedsvoemmeklub.dk, så vil vi sætte et stærkt forældre-team. Holdledere deltager på træningslejren uden beregning.

 

Yderligere info og pakkeliste sendes ud, når vi nærmer os. Vi håber på stor tilslutning – det bliver en fantastisk uge ?.

Vh. Mads Wang Nielsen og Casper Wichmann, K-udvalget.

Næstved Svømmeklub