Klubmodul henter siden
Delfin
DELFI | 1DEL
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Delfinholdet er et hold, hvor fokus er på læring gennem leg. Udover svømning vil holdet deltage i enkelte konkurrencer og sociale aktiviteter. Holdet er tilrettelagt for børn i alderen 7-9 år, som har grundlæggende svømmefærdigheder og kan svømme mindst 25 meter i crawl og rygcrawl.

 

Formålet med holdet er at udvikle børnenes tekniske færdigheder i svømning. Samtidig er det vigtigt for os at skabe et sjovt og trygt miljø, hvor børnene kan lære og udvikle sig sammen.

 

På Delfinholdet vil børnene lære forskellige færdigheder som vil hjælpe dem med at forbedre deres svømning. Holdet vil have fokus på tekniktræning gennem leg.

 

Udover svømning vil holdet også deltage i enkelte konkurrencer, hvor børnene kan afprøve deres færdigheder og konkurrere mod andre svømmere. Derudover vil der også være sociale aktiviteter udenfor bassinet.

 

Delfinholdet er det perfekte sted for børn, der ønsker at udvikle deres svømmefærdigheder, have det sjovt og møde nye venner. Tilmeld dit barn i dag og lad dem lære og udvikle sig sammen med vores erfarne trænere og instruktører.

Læs mere
Startdato
19.08.2024
Slutdato
10.12.2024
Tid/Sted
Mandag 16:45-17:30 Næstved Svømmehal, Stort bassin Tirsdag 18:15-19:00 Fladså svømmehal, Stort bassin
Pris
900,00 kr.

Vi takker vore sponsorer

Næstved Svømmeklub

Skydebanevej 6, 4700 Næstved