Du finder Byens Bedste pengeinstitut 2020 og 2021 på Grønnegade 20 i Næstved

Sparekassen Sjælland-Fyn har rødderne solidt plantet i og omkring Næstved, og vi har kunder - familier såvel som virksomheder - der har været i sparekassen i generationer. Det er vi meget stolte af.

Som kunde i Næstved lokale sparekasse oplever du en bank, der interesserer sig for dig og din hverdag. Vi sætter en ære i altid at møde dig med et smil, og vi gør vores bedste for, at du får kompetent og kvalificeret rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Sparekassen afdeling i Næstved er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du får en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og kigge forbi filialen på Grønnegade 20 i Næstved til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Næstved

I lobbyen i Næstved kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomater. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for banken åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Endvidere kan du finde den lokale Sparekassen Sjælland-Fyn på www.spks.dk

Sparekassen Sjælland-Fyn, afd. Næstved, er trøjesponsor via bronzesponsorat 

 

Vi takker vore sponsorer

Næstved Svømmeklub

Skydebanevej 6, 4700 Næstved