Klubmodul henter siden
Konkurrence
K+ hold | K+
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Senior

Er for Næstved svømmeklubs ældste svømmere og består primært at Junior og Senior svømmere. For at svømme på Næstved svømmeklubs 1. hold kræver det både lyst, vilje og dedikation for konkurrence svømning. Målet med holdet er at skabe et miljø, der kan håndtere og motivere junior- og seniorsvømmere på regionalt og nationalt plan. Svømmerne på 1. holdet kan tilbydes op til 8 vandtræningspas om ugen samt styrketræning og anden fitnesstræning. Der er individuelle aftaler omkring træningsmængden på holdet. 

 Fokus Vandtræning: Perfektionere teknik samt færdigheder, Øget intensitet, anaerob svømme kapacitet, Race specific endurance, Pace træning, periodiseret sæsonplan.

Fokus Landtræning: Periodiseret styrketræning, øvelser med modstand, vedligeholde corestyrke og stabilitet, vedligeholde smidighed, overføre styrke til svømning.

Viden og indstilling: Selvdisciplin og dedikation til holdet og svømning, forståelse af vigtigheden af en sund livsstil, Mental styrke og

mod til at udfordre sig selv

Ansvarlig Træner:

Kenneth Nielsen 


Assisterende Træner:

Alfred Nissen

Mobil: 31475107

Mail: Alfredenissen@gmail.com

 

 Junior

Næstved svømmeklubs 2.hold er primært holdet for klubbens ældste årgangssvømmere og Junior svømmere. Målet med holdet er at skabe de optimale rammer for talentudvikling samt at ruste svømmerne til et liv som elitesvømmere. For at svømme på Næstved svømmeklubs 2. hold kræver det både lyst og vilje til konkurrence-svømning. Den hårde træning og de gode oplevelser skal følges ad på holdet og der er derfor stor fokus på at svømmerne får dækket deres sociale behov både til stævne og i den daglige træning. Alderen på svømmerne er ca. 13-16 år for pigerne og ca. 14-16 år for drengene.

Fokus Vandtræning: Udvikle teknik samt færdigheder, Øge træningsvolumen, påbegynder pace træning, periodiseret sæsonplan.

Fokus Landtræning: Øvelser med modstand, Forbedre core stabilitet og styrke, vedligeholder smidighed og motorik.

Viden og Indstilling: Glæde ved konkurrencesvømning, ønske om personlig udvikling, bedre viden (teknik, målsætning, ernæring, søvn), Mod til at turde udfordre sig selv.

Ansvarlig Træner:

Kenneth Nielsen 


Assisterende Træner:

Alfred Nissen                                            Rasmus Lorentzen

Mobil: 31475107                                       Mobil:28 29 52 13

Mail: Alfredenissen@gmail.com               Mail: Rasmuskamlorentzen@yahoo.dk

                                                                

ÅRGANG
 Holdet for årgangssvømmere - piger 12 - 13 år og drenge 13 - 15 år. Fokus er fortsat at udvikle alsidige svømmekundskaber i alle stilarter og på alle distancer. Medley-disciplinen er omdrejningspunkt for al træning.

Der bliver i den daglige træning lagt vægt på udvikling af svømmemæssige/tekniske færdigheder for den enkelte svømmer - men også sociale færdigheder, udvikling af kollektivt sammenhold og det gode træningsmiljø er vigtige udviklingsområder på årgangsholdet. Der stilles en række krav til den enkelte svømmer, herunder krav til fremmøde, socialt engagement, stævnedeltagelse og almindelig god ihærdighed & umage.  

Fokus vandtræning: Fokus på teknik i alle stilarter, Starter og vendinger, aerob udholdenhed, Øget træningsvolumen, Fart på 25 & 50 m Acceleration samt introduceret til intervaltræning

Fokus landtræning: Smidighed, Udvikling af balance, motoriske færdigheder, skadesforebyggende øvelser, øvelser med egen kropsvægt samt styrke og coretræning.

Viden og indstilling: Glæde ved svømmeaktiviteter, Ønske om personlig forbedring, Udvikling af selvdisciplin og dedikation for svømning.

Ansvarlig træner:

Rasmus Lorentzen

Mobil: 25131335

Mail: Rasmuskamlorentzen@yahoo.dk

 


Børne holdet.

Er hvor svømmerne får brug for alle de grundlæggende færdigheder de har lært på 5. holdet. Det er her man for alvor arbejder med de fire stilarter. Man kan sige at 5. holdet er hvor man lærer færdighederne og 4. holdet hvor man lærer at svømme. Der er ikke fokus på den fysiske træning på 4. holdet. Det er den tekniske træning der er omdrejningspunktet for alle træningspas. Holdet træner fem gange ugentligt af ca. halvanden times varighed. Der er ca. 25 svømmere på 4. holdet og alderen er typisk 10-12 år.

Fokus vandtræning: Teknik i alle stilarter, Starter og vendinger, Flyben undervands, aerob udholdenhed samt Acceleration/fartarbejde på 25 og 50 M.

Fokus Landtræning: bevægelse, motorik og koordination, Smidighed samt Styrketræning med kropsvægt

Viden og indstilling: Glæde ved vand og landaktiviteter, Læring om klubkultur og holdkultur, udvikle vaner som fordre en sund livsstil.

Ansvarlig Træner:

Alfred Nissen

Mobil: 31475107

Mail: Alfredenissen@gmail.com

Assisterende træner:


 

Kidz:

Er det første trin i Næstved Svømmeklubs konkurrence afdeling. Her skal svømmerne lære de grundlæggende færdigheder og stifte bekendtskab med stævner. Holdet træner tre gange om ugen af én time ad gangen. De fleste svømmere på 5.holdet er rekrutteret fra klubbens egen svømmeskole. Svømmerne på 5. holdet er ca. 8 - 11 år.

Fokus vandtræning: De fire grundelementer, Teknik i alle stilarter, Starter & Vendinger,

Fokus Landtræning: bevægelse, motorik og koordination, Smidighed og gruppeaktiviteter

Viden og indstilling: Glæde ved vand og landaktiviteter, Lærer at begå sig som individ på et hold, blive bekendt med holdregler samt prøve stævneaktivitet.

Ansvarlig Træner:

Katrine Mørkeberg

Mobil: 60522749

Mail: Katrine.bahne.moerkeberg@gmail.com

Assisterende træner:


Master Holdet:

Tryk på på tilmeldingLæs mere
Startdato
21.08.2023
Slutdato
15.06.2024
Tid/Sted
Mandag 16:00-17:00 Fladså svømmehal, Stort bassin Onsdag 20:00-21:00 Fladså svømmehal, Stort bassin Lørdag 08:00-09:00 Fladså svømmehal, Stort bassin
Pris
1020,00 kr.
40,00% rabat fratrukket.